Exclusiv pentru Cuburi si Institutii.

Totul pentru Echipa Ta!

Oferim Echipamente Sport Macron,
exclusiv pentru cluburi si institutii.

Totul pentru Echipa Ta!

Furnizam echipamente sportive personalizate, atat pentru jocuri oficiale cat si pentru antrenament, impreuna cu toate accesoriile necesare unei pregatiri la cel mai inalt nivel.

Reprezentam oficial in Romania producatorul specializat MACRON. Ne ocupam de distributie, personalizare si livrarea echipamentelor sportive de joc si antrenament.

Ne adresam Cluburilor si Asociatiilor Sportive, Institutiilor Scolare, Primariilor si altor Institutii sau Persoane Juridice, cu oferte avantajoase de echipament sportiv si accesorii antrenament pentru sporturi de echipa si nu numai.

Referinte

Ce spun partenerii nostri

Am achizitionat echipamente de joc și treninguri de la brandul MAX și sunt foarte mulțumit de raportul calitate/preț.
De asemenea, urmarim pentru viitorul sezon sa comandam un set de tricouri personalizate cu fotografia trofeului Cupei Romaniei din 1943, detinuta de clubul nostru in palmares.
Brandul Macron este deja foarte cunoscut si este frecvent la foarte multe cluburi de nivel profesionist ca Lazio Roma sau Deportivo La Coruna, la noi in țara de Dinamo si Rapid. Disponibilitatea si avantajele oferite ma fac sa cred ca este cea mai buna alegere pentru noi in momentul de fata.
Iosu Gabriel
AS NOAPTESA
Am achizitionat de ceva timp mingile Macron pentru clubul de fotbal pe care il conduc si suntem foarte multumiti de ele, iar faptul ca le-am putut personaliza cu sigla clubului nostru a fost un atu, in acest fel le recunostem la turnee mai usor si evitam sa le pierdem.
Ispas Daniel
CS ATLETIC DROBETA

Suntem distribuitor autorizat MACRON,

Echipamente de joc, antrenament, prezentare si accesorii.

Servicii +

Totul pentru Echipa Ta!

Import si Distributie
Importam si distribuim o gama larga de echipament sportiv si accesorii pentru sporturile de echipa si nu numai.
Reprezentam oficial in Romania brandul italian specializat MACRON.
Pachete si Personalizare​
Pachete complete de echipamente sportive: kit complet de joc cu trening de prezentare, jacheta, rucsac. Personalizari echipamente sportive: imprimare numere tricou, sort; sponsori; nume club; nume jucator; logo, sigla, emblema.
Achizitii prin SEAP
Produsele noastre sunt disponibile din stoc si la comanda cu posibilitatea de achizitionare prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) de catre Institutii Scolare, Primarii, Asociatii sau alte tipuri de Institutii Publice.