Livram Toata Gama de Echipamente Sportive

Kit de Joc - Accesorii Antrenament - Articole Sportive

Import si Distributie MACRON si MaxSport
Reprezentam oficial in Romania brandurile italiene specializate MACRON si MAX Sport.
Importam si distribuim toata gama de echipamente sportive de joc, antrenament si timp liber impreuna cu accesoriile necesare pregatirii de performanta.
Achizitii Directe si prin SEAP
Produsele sunt disponibile din stoc si la comanda.
Puteti achizitiona direct printr-un simplu telefon sau transmiterea detaliilor necesare printr-un mesaj WhatsApp, sau prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) in cazul in care reprezentati o institutie publica (scoala, club sportiv, primarie, asociatie etc).
Pachete Complete
Furnizam si personalizam pachete de echipamente complete sau partiale pentru echipe de fotbal, handbal, baschet sau volei.
Oferim pachete promotionale ce cu un raport pret/calitate foarte avantajos.
Articole Individuale
Puteti selecta si achizitiona si articole sportive individuale: Tricouri si Bluze, Pantaloni si Sorturi, Treninguri, Geci si Jachete, Mingi, Veste Departajare, Jambiere, Aparatori, Manusi Portar si multe alte articole si accesorii.

Personalizare

Oferim posibilitatea personalizarii echipamentelor sportive selectate din gama noastra – imprimare numere tricou, sort; sponsori; nume club; nume jucator; logo / sigla / emblema.
Ghid Marimi
Prezentare ghid de identificare a marimilor potrivite pentru copii, dame si barbati cu instructiuni de spalare a echipamentelor sportive de joc si antrenament. Vezi ghid marimi MACRON.

MACRON Technical Sportswear

Macron este o companie europeana la nivel de top privind producția și vanzarea de imbracaminte sportiva, care opereaza in patru domenii principale: imbracaminte pentru echipe, – imbracaminte si accesorii pentru sporturi de echipa (fotbal, rugby, baschet, volei, baseball, handbal, futsal); merchandising – truse oficiale, produse pentru timp liber și accesorii pentru suporterii cluburilor sponsorizate de Macron; alergare și antrenament individual – imbracaminte tehnica pentru alergatori individuali și pentru antrenamente la sala; athleisure – imbracaminte inspirata sport pentru petrecerea timpului liber.
Oferim reduceri de pana la 30% pentru cluburi sportive si institutii in funcție de volumul comenzii.

MAX Italian Style Teamwear

Aparut in 1993 in Sicilia, Max este o companie care s-a distins rapid pentru calitatea indiscutabila a produselor sale, pentru valoroasele materiale tehnico-sportive din sectorul fotbalului si atentie singulara la scolile de fotbal si jucatorii in devenire.
Rigori și creativitate pentru o alegere potrivita nevoilor fiecarui sportiv, standarde de inalta calitate. Iata unde exceleaza Max: alegerea materialelor superioare, cum ar fi microfibra pentru mentinerea unei temperaturi optime a corpului; executarea a peste 200 de teste de calitate diferite; controlul direct al materiilor prime.
Max pentru sport ca stil de viata; intelect in muschi; vigoare in caracter;
provocare sn suflet si wellness.