Livram Toata Gama de Echipamente Sportive

Kit de Joc - Accesorii Antrenament - Articole Sportive

Exclusiv Persoanelor Juridice / Pentru Cluburi si Institutii.

Import si Distributie MACRON si MaxSport
Reprezentam oficial in Romania brandul italian specializate MACRON.
Importam si distribuim toata gama de echipamente sportive de joc, antrenament si timp liber impreuna cu accesoriile necesare pregatirii pentru performanta.
Achizitii Directe si prin SEAP
Produsele sunt disponibile din stoc si la comanda.
Puteti achizitiona direct, telefonic sau prin transmiterea detaliilor necesare printr-un mesaj WhatsApp, dar si prin SEAP in cazul in care reprezentati o institutie publica (scoala, club sportiv, primarie, asociatie etc).
Pachete Complete
Furnizam si personalizam pachete de echipamente complete sau partiale pentru echipe de fotbal, handbal, baschet sau volei.
Oferim pachete promotionale ce cu un raport pret/calitate foarte avantajos.
Articole Individuale
Puteti selecta si achizitiona si articole sportive individuale: Tricouri si Bluze, Pantaloni si Sorturi, Treninguri, Geci si Jachete, Mingi, Veste Departajare, Jambiere, Aparatori, Manusi Portar si multe alte articole si accesorii.

Personalizare

Oferim posibilitatea personalizarii echipamentelor sportive selectate din gama noastra – imprimare numere tricou, sort; sponsori; nume club; nume jucator; logo / sigla / emblema.
Ghid Marimi
Prezentare ghid de identificare a marimilor potrivite pentru copii, dame si barbati cu instructiuni de spalare a echipamentelor sportive de joc si antrenament. Vezi ghid marimi MACRON.

MACRON Technical Sportswear

Macron este o companie europeana la nivel de top privind productia si vanzarea de imbracaminte sportiva, care opereaza in patru domenii principale:
Imbracaminte pentru echipe;
Imbracaminte si accesorii pentru sporturi de echipa (fotbal, rugby, baschet, volei, baseball, handbal, futsal);
Merchandising – truse oficiale, produse pentru timp liber si accesorii pentru suporterii cluburilor sponsorizate de Macron.
Alergare si antrenament individual: imbracaminte tehnica pentru alergatori individuali si pentru antrenamente la sala.

Oferim reduceri de pana la 30% pentru cluburi sportive si institutii in functie de volumul comenzii.